

Church Street Regeneration Community Group (CSRCG)

Meeting Agenda

Date: 21:09:2023 Time: 17:30-19:00 Venue: 35 Church Street

1.	Welcome & Apologies	PPCR
2	Actions and matters arising from previous meeting List of actions from previous meeting (5 minutes)	. PPCR (5:30-5:35)
3	Introduction to Arbeit: operator of CS Triangle Enterprise - Role and team - Overview of spaces available - Name of Enterprise Space - Work within community and Open Day (15 minutes)	Nimrod Vardi Hajni (TBC), Devrim Zarif (5:35-5:50)
4	Tresham Centre update (10 minutes)	Kayliegh Llyod Vanessa Tyndale (5:50-6:00)
4	Update on the Lisson Grove Programme: - Programme status overview - Upcoming timeframe and next steps (15 minutes)	James Bolton (6:00-6:15)
5	WWC Housing Services: introduction to CSRCG - Overview of local Housing Services (10 minutes)	Leon Williams (6:15- 6:25)

	Church Street Regeneration Projects Main updates will cover; - Daventry House - Kerb on Samford and Salisbury Street (detailed updates across the programme will be discussed on the handout to be circulated at the meeting) (10 minutes)	Martin Crank Stella Hales (6:25-6:35)
7	Church Street Regeneration Group - Election of Chair and Vice Chair - Signing of the Terms of Reference (20 minutes)	PPCR (6:35-6:55)
8	AOB - Utilisation of the new spaces in the Church Street triangle for co-operative or social enterprise - Community gardening, how this could be incorporated in the regeneration scheme. - Rubbish at the junction of Church Street and Salisbury Street, Green Spine Corner	Luka Zumbach Sean Gainsford (6:55-7:00)
	Date of next meeting: 16 November 2023	