

Church Street Regeneration Community Group (CSRCG) Meeting Agenda

Date: 7 March 2024 Time: 17:30-19:00

Venue: 35 Church Street

1.	Welcome & Apologies	Chair- Clare Dowding
2.	Actions and matters arising from previous meeting. - List of actions from previous meeting	Chair- Clare Dowding (5:30-5:40)
	(10 minutes)	
3.	Baker Street Quarter	Hannah Kogan - BSQ
	- Introduction to BSQ and activities for Church Street	Community Impact Manager
	(10 minutes)	(5:40-5:50)
4.	Arbeit Studios - Café tender engagement - Programme Next Steps	Nimrod Vardi – Arbeit Studios (5.50-6.05)
	(15 minutes)	
5.	Lisson Grove Project - Update on the reviewing of the feasibility process (15 minutes)	WCC-James Bolton (6:05-6:20)
6.	Local Area Panel Introduction	WCC-Radeyah Abbas
	What will the Local Area Panel be involved with?Recruitment to the Local Area Panel	Saud (6.20-6.35)
	(15 Minutes)	
7.	Church Street Regeneration Programme Update Booklet - Site A updates	WCC-Lukas Holden & Trisha Husbands (6:35-6:45)
	- Daventry House Enterprise Space	
	(10 Minutes)	
8.	AOB Date of next meeting: 2 May 2024	