

## Church Street Regeneration Community Group (CSRCG) Meeting Agenda

Date: 6 February 2025 Time: 5:30pm-7:30pm

Venue: 35 – 37 Church Street

1.	Welcome & Apologies	Alan Stirling
		ТВС
	(5 minutes)	(5.30-5.35)
2.	Minutes from the previous meeting	Alan Stirling
		ТВС
	Check for accuracy and approval	(5.35-5.40)
	(5 minutes)	
3.	Actions and matters arising from the previous meeting	WCC Regeneration
		Paul Simpson –
	Action tracker	Communication &
		Engagement Manager
	(15 minutes)	(5.40-5.55)
4.	Demolition Update	Keltbray
		Caroline Hudson –
	Site A	Sustainability Manager/Social
	(15 minutes)	Value
		(5.55-6.10)
5.	Church Street Partnership Update	Mount Anvil
		Tom Beardmore – Social
	Planning and programme update	Value & Communication
	Social Value update	Director
		(6.10-6.30)
	(20 Minutes)	
5	Site B & C Update	wcc
		Paul Simpson –
	Upcoming Check-in & Co-design	Communication &
		Engagement Manager
	(25 minutes)	(6.30-6.55)
6.	Lisson Grove Update	wcc
		Holly Rosevear –
	Where we are	Development Manager
		Diana Grisales –
	(25 minutes)	Communication &
		Engagement
		Coordinator
		(6.55-7.20)
6.	AOB	All
		(7.20-7.30)
	(10 Minutes)	