

Church Street Regeneration Community Group (CSRCG) Meeting Agenda

Date: 22 August 2024

Time: 5:30-7:30

Venue: 35 – 37 Church Street

1.	Welcome & Apologies	Chair
		Safira Afzal
	(5 minutes)	(5.30 – 5.35)
2.	Actions and matters arising from previous meeting.	Chair
		Safira Afzal
	List of actions from previous meeting	(5:35-5:45)
	(10 minutes)	
3.	Demolition Update	Keltbray
		Jamie Parks
	Introduction to Keltbray as appointed contractor for Site A	Adrian Buch
	Presentation of demolition approach	(5.45 – 6.30)
	Intro on Keltbray's Social Value approach	
	(45 Minutes)	
4.	Update from the Church Street Partnership	Mount Anvil
		Lisa Ravenscroft
	NMA update	Tom Beardmore
	Social Value	(6:30 - 6.45)
	Hoarding art project	
	(15 minutes)	
5	Update on Triangle Café, Enterprise Space and Daventry House Enterprise Space	Arbeit
		Nimrod Vardi
	Triangle Café & Enterprise Space	Hajni Semsei
	Daventry House Enterprise Space	(6:.45 – 7.15)
	(30 minutes)	
6.	АОВ	wcc
		Paul Simpson
	Regeneration Space	Diana Grisales
	Site B & C update	(7.15-7.30)
	Sailsbury Street walkabout	,
	CSRCG meeting future venues	
	(15 minutes)	
	Date of next meeting: 17 October 2024	