

Church Street Regeneration Community Group (CSRCG) Meeting Agenda

Date: 17 October 2024

Time: 5:30-7:30

Venue: 35 – 37 Church Street

1.	Welcome & Apologies	Chair
		Clare Dowding
	(5 minutes)	(5.30-5.35)
2.	Actions and matters arising from previous meeting.	Chair Clare Dowding
		(5:35-5:50)
	Minutes from last meeting	WCC Regeneration
	Action tracker	Paul Simpson
	(15 minutes)	
3.	Daventry House Enterprise Space	Arbeit
		Hajni Semsei - Director
	Introduction to Muntasir – New Site Manager for Triangle Studio's	Muntasir Sattar – Triangle
	Update on DH Enterprise Space	Studios Site Manger
		(5.50-6.10)
	(20 Minutes)	
4.	Demolition Update	WCC Regeneration
		Dev Zarif – Regeneration Lead
	Pre-demolition	Church Street & Ebury
		(6:10-6.25)
	(15 minutes)	
5	Church Street Partnership Update	Mount Anvil
		Adam Leach —
	Planning/Programme update	Development
	Social Value update	Director
	Presentation on engagement plan for hoarding art project	Tom Beardmore – SV &
		Communications
		Director
	(30 minutes)	(6.25-6.55)
6.	AOB	wcc
		Diana Grisales – Comms
	Engagement update	& Engagement Co
	Triangle Studio's/Café Launch Event	Ordinator
	Christmas Event	Trisha Husbands –
		Comms & Engagement
		Co-Ordinator
	(35 minutes)	(6.55-7.30)
	Date of next meeting: 12 December 2024	